Nyheter

NanoSticka Panel 2

Testning av alkohol och nikotin på urinprov

Vi erbjuder nu Panel 2 (Cotinin och EtG) från Graviditetsprojektet (se nedan). Målgrupp är gravida och ammande mödrar. För beställning, ring 08-776 11 20 eller maila info@ferle.se.

THC test Panel 3

Ferle lanserar nu en ny THC Panel 3 test med höjt gränsvärde

Cannabis har ökat i styrka genom åren, vilket betyder att gränsvärdena måste höjas för att kunna fasthålla uppskattningarna omkring förbruk och detektionstid för personer med höga koncentrationer av thc. Det har länge varit efterfrågat en screening med högre gränsvärde.

Kokain

Kokaintest med lägre gränsvärde

Ferle Produkter lanserar en kokain test med lägre cut-off på 150 ng/ml. Testen kan spåra kokain i mindre doser.

Lars Hansson - Aros i Västerås

Halvdagsseminarium med Lars Hansson i Västerås

Vi fortsätter med vår succé att ta oss runt om i landet för att hålla i ett halvdags seminarium tillsammans med Lars Hansson och nu är det dags för Västerås!

Droger

Många nya drog substanser och testmöjligheter

Det registreras mer än 100 nya typer av droger per år i Sverige! Detta är en anledning till att testa nya substanser. Det svenska Tullverket använder urinstickor för substanstestning.

Halvdagsseminarium Nämndemansgården Arbetsliv på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Torsdagen den 3/5 2018 kl 9.00-12.00 är ni välkomna att delta i en föreläsning på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg – Nämndemansgården Arbetsliv.

Folkets Hus Göteborg

Halvdagsseminarium med Lars Hansson på Folkets Hus i Göteborg

Tisdagen den 17. april 2018 kl 9.00-12.00 är ni välkomna att delta i en föreläsning på Folkets Hus i Göteborg med Lars Hansson (Nationell Tullspecialist, narkotika, övriga preparat).

dex-amfetamin test

Dex-amfetamin testen kan särskilja vissa typer av ADHD medicin från gatuamfetamin

En test för amfetamin, reagerar både på gatuamfetamin och de typer av ADHD medicin, som innehåller substanserna Dex- och Lisdex-amfetamin. Det har nu kommit en screeningstest för Dex-amfetamin (varunummer: 200-65), som inte reagerar på gatuamfetamin.

FERLE Kliniken för drogtestning

Ferle Produkter söker en ny medarbetare i Helsingborg

Arbetsuppgifterna är att utföra drogtestning på kliniken i Helsingborg och ute på arbetsplatser.

Folkets Hus Göteborg

Halvdagsseminarium med Piet de Boer på Folkets Hus i Göteborg

Tisdagen den 20/3 2018 kl 9.00-12.00 är ni välkomna att delta i en föreläsning på Folkets Hus i Göteborg med Piet de Boer, kundansvarig på Nämndemansgården.