Nyheter

Lars Hansson - Aros i Västerås

Halvdagsseminarium med Lars Hansson i Västerås

Vi fortsätter med vår succé att ta oss runt om i landet för att hålla i ett halvdags seminarium tillsammans med Lars Hansson och nu är det dags för Västerås!

Droger

Många nya drog substanser och testmöjligheter

Det registreras mer än 100 nya typer av droger per år i Sverige! Detta är en anledning till att testa nya substanser. Det svenska Tullverket använder urinstickor för substanstestning.

Halvdagsseminarium Nämndemansgården Arbetsliv på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Torsdagen den 3/5 2018 kl 9.00-12.00 är ni välkomna att delta i en föreläsning på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg – Nämndemansgården Arbetsliv.

Folkets Hus Göteborg

Halvdagsseminarium med Lars Hansson på Folkets Hus i Göteborg

Tisdagen den 17. april 2018 kl 9.00-12.00 är ni välkomna att delta i en föreläsning på Folkets Hus i Göteborg med Lars Hansson (Nationell Tullspecialist, narkotika, övriga preparat).

dex-amfetamin test

Dex-amfetamin testen kan särskilja vissa typer av ADHD medicin från gatuamfetamin

En test för amfetamin, reagerar både på gatuamfetamin och de typer av ADHD medicin, som innehåller substanserna Dex- och Lisdex-amfetamin. Det har nu kommit en screeningstest för Dex-amfetamin (varunummer: 200-65), som inte reagerar på gatuamfetamin.

FERLE Kliniken för drogtestning

Ferle Produkter söker en ny medarbetare i Helsingborg

Arbetsuppgifterna är att utföra drogtestning på kliniken i Helsingborg och ute på arbetsplatser.

Folkets Hus Göteborg

Halvdagsseminarium med Piet de Boer på Folkets Hus i Göteborg

Tisdagen den 20/3 2018 kl 9.00-12.00 är ni välkomna att delta i en föreläsning på Folkets Hus i Göteborg med Piet de Boer, kundansvarig på Nämndemansgården.

Singel drogtest

Nytt test för Heroin (6-AM)

6-Acetylmorphin (6-AM), också känd som 6-Monoacetylmorphin (6-MAM), är en aktiv metabolit av heroin och en urinbiomarkör för att identifiera användning av heroin. Efter intag av heroin, produceras 6-AM snabbt i kroppen och därefter metaboliseras det antingen till morfin eller utsöndras i urinen.

Socionomdagarna 2017

Socionomdagarna 18-19 Oktober

För femte året i rad ställer vi ut på Socionomdagarna, kom och besök oss i vår monter BO8:57 på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Test för Pregabalin (Lyrica®)

Pregabalin (Lyrica®) blev först lanserat som ett medel mot epilepsi, och sedan dess har det visat sig att det även kan användas mot neuropatiska smärtor och generaliserad ångest.